AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erkoç: “Kahramanmaraş’ımızı güçlü Türkiye’nin incisi yapmak için çılgın projeler hayata geçireceğiz. Dedi.
 
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tarafından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’a gelişi sırasında Göksun ilçesinde partililerle davul zurna ile karşılandı.
Erkoç, Göksun Belediyesi Düğün Salonunda yaptığı konuşmada, Büyükşehir’in Kahramanmaraş için bir milat olduğunu söyledi.
Kahramanmaraş’ta tüm ilçelerle birlikte omuz omuza vererek çok büyük yatırımlara imza atacaklarını belirten Erkoç, şunları kaydetti: “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize teveccüh göstererek verdiği bu kutlu görevi, bu şerefli görevin hakkını vermek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Kahramanmaraş’ımızı güçlü Türkiye’nin incisi yapmak için çılgın projeleri Sayın Başbakanımız ve bakanlarımızın desteği ile inşallah hayata geçireceğiz.”
Ortak akılla hareket edeceklerine vurgu yapan Erkoç, “Biz hep beraber olacağız. Biz insanımızın kaygısındayız. Hep beraber olacağız, her zaman kapımız sizlere açık olacak. Sizlerle beraber hizmeti sürdüreceğiz. Ortak akılla hareket edeceğiz. İnsanımızı dinleyeceğiz, işin ehli olan insanları dinleyeceğiz, Kahramanmaraş’ımıza nasıl bir taş üstüne taş koyarız hep bunun gayreti içinde olacağız. Kahramanmaraş’taki insanların daha mutlu, daha huzurlu ve daha müreffeh yaşaması için ne yapılması gerekiyorsa hükümetimizle beraber gece gündüz demeden çalışacağız, gayret edeceğiz, koşacağız” şeklinde konuştu.
Karşılama programına, Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ,Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Belediye Başkan Aday Adayları ve partililer katıldı.
 
Editör: Haber Merkezi