Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kurban Bayramı’nda sağlık çalışanlarını, güvenlik güçlerini ve huzur evindeki yaşlı vatandaşları çocuk evlerini ziyaret etti.
 
İlk ziyaretini, Kavlaklı Jandarma Karakolu’na yaparak jandarma personelinin Kurban Bayramı’nı tebrik eden Vali Coşkun, daha sonra ise Kayseri Yol Uygulama Noktası’nda görev yapan polis memurlarıyla bir araya geldi. Emniyet ve jandarma personelinin, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için bayramda da özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Vali Coşkun, tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde kolaylıklar diledi.

Vali Coşkun güvenlik güçlerimizin ardından ise Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet Binası’ndaki sağlık çalışanlarını ve hastaları ziyaret etti.  Vali Coşkun ziyaret esnasında, hastalara acil şifalar dilerken sağlık çalışanlarına da Pandemi döneminde göstermiş oldukları fedakarlık ve özveriden dolayı teşekkür etti.


Daha sonra huzurevini ziyaret eden Vali Coşkun, büyüklere karanfil takdim ederek, bayramlarını kutladı. Ziyaret esnasında büyüklerimizle bir süre de hasbihal eden Vali Coşkun, bir misafirimizin isteği üzerine de Mersin’deki oğluyla görüntülü olarak görüşme gerçekleştirdi.

Vali Coşkun daha sonra ise Çocuk Evleri Sitesindeki misafirlerimizle bir araya geldi. Burada misafirlerimizin bayramlarını kutlayarak yakından ilgilenen Vali Coşkun, siteyle ilgili yetkililerden bilgiler aldı. Huzurevi ve çocuk evleri ziyareti esnasında Vali Ömer Faruk Coşkun’a misafirlerimiz tarafından bir de müzik dinletisi sunuldu.

Editör: Haber Merkezi