Kahramanmaraş Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası (SMMMO) Başkanı Halit Alcı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Afşin Vergi Dairesi ve Afşin Sosyal Güvenlik Kurumu'na ziyaret gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO) Mayıs ayında gerçekleştirmiş olduğu Olağan Genel Kurulu ardından başkanlığa seçilen Halit Alcı, Afşin'de bir takım ziyaretlerde bulundu.

Kahramanmaraş SMMMO Başkanı Halit Alcı, Kahramanmaraş SMMMO Başkan Yardımcısı Aydoğan Düzgüner ve Sayman Atilla Sarıyıldız ile birlikte ilk olarak, geçtiğimiz günlerde Afşin Vergi Dairesi Müdürlüğüne getirilen Celal Karık'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Vergi Dairesi ziyaretinde açıklama yapan Kahramanmaraş SMMMO Başkanı Halit Alcı, " Kahramanmaraş SMMMO'da bir seçim oldu ve göreve yeni bir yönetim geldi. Yönetim kurulundan arkadaşlarımızla birlikte Afşin'imizde bir takım ziyaretimiz oldu. İlk olarak Afşin Vergi Dairesi Müdürümüz Celal Karık'ı ziyaret ettik. Kendisi de geçtiğimiz günlerde göreve başladı. Ziyaretimiz hem tanışma hem de hayırlı olsun ziyareti oldu. Kendisine görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Afşin SMMMO Temsilcisi Kuzdan ve Özberk oldu

Kahramanmaraş SMMMO Olağan Genel Kurulu ardından Afşin SMMMO temsilciliğinde de değişiklik olduğunu belirten Başkan Alcı,  "Afşin'imizde bundan sonra SMMMO temsilcik görevini mali müşavirlerimiz Çetin Kuzdan ve Fatih Özberk oldu. Bu görevi ikisi birlikte yürütecek." dedi.

Afşin Vergi Dairesi Müdürü Celal Karık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gelen heyete teşekkür etti.

Daha sonra Afşin SGK'ya ziyaret gerçekleştiren Başkan Alcı ve SMMMO yönetim kurulu üyeleri, Afşin SGK Müdürü Zülfü Alptekin ile bir araya geldi.

Başkan Alcı ve SMMMO yönetim kurulu üyelerinin Afşin'deki ziyaretlerine Afşin SMMMO Temsilcisi Kuzdan ve Özberk de eşlik etti.

 

Editör: Haber Merkezi