AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uğru Dilipak ve 20 kişilik proje ekibi Afşin Belediyesini ziyaret etti.
Afşin Belediyesinde, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven’le bir araya gelen Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi proje ekibi, sağlık hizmetleri, ulaşım, kentsel dönüşüm, kentsel tasarım, turizm ve katı atık bertaraf tesisi gibi ilçeye yapılacak projeler hakkında konuştular.
Yapılan ziyaret ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uğru Dilipak, “AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uğur Dilipak büyükşehir olarak ilçelerimizde hangi projeleri uygulayabiliriz ve bu hizmetlerin projelendirilmesiyle alakalı Afşin Belediye Başkanımız Fazlı Aydoğan, AK Parti İlçe Başkanımız Fevzi Kaynak ve AK Parti Afşin Belediye Başkanı Adayımız Mehmet Fatih Güven’le teknik ekibimizle istişare toplantısı düzenledik. Bu süreçte ekibimizle birlikte ilçelerimize hangi hizmetler yapılabilir, neler uygulanabilir bunları projelendireceğiz. Sağlık hizmetleri, ulaşım, kentsel dönüşüm, kentsel tasarım, turizm, katı atık bertaraf tesisi gibi birçok hizmette Kahramanmaraş ve ilçelerinde ne katkı sağlayabiliriz bunları konuşacağız ve tartışacağız.” dedi.
Program soru cevap şeklinde son buldu.   
Editör: Haber Merkezi