Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Fatih Mehmet Erkoç, “Şehrimizin her noktasını hizmetle buluşturup, vatandaşımıza yatırımlarımızla teşekkür edeceğiz” dedi.
Erkoç, 30 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor. Bu günde AK Parti’den Elbistan Belediye Başkanlığı’na seçilen Durmuş Küçük, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve belediye meclis üyeleri Erkoç’u seçim bürosunda ziyaret ederek, tebriklerini iletti.
AK Parti’den Merkez Onikişubat Belediye Başkanlığına seçilen Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığına seçilen Necati Okay’ın da yer aldığı ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, tüm Kahramanmaraşlılara kendilerine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.
Hizmet ve projelerle dolu bir çalışma dönemine başlamanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Erkoç, şöyle konuştu:
“Öncelikle Elbistanlı ve tüm Kahramanmaraşlı saygıdeğer hemşehrilerimize bize göstermiş oldukları teveccühten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten Durmuş Başkanımızla birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağız. Durmuş Başkanımızda bu dönem daha çok gayret edecek, daha çok çalışacak Elbistan’ımız için. Biz hep şunu söyledik. Bir ilde olması gereken her hizmet Elbistan’ımız da olacak. Hükümetimiz olarak da başta hastane yatırımı olmak üzere çok büyük bir yol yatırımı yapılıyor ve burası önemli bir ana arter haline geliyor. Elbistan’ımızı ve tüm Kahramanmaraş’ımızı daha güzel ve daha yaşanılabilir bir yer haline getireceğiz. Buradan tüm Elbistanlı hemşehrilerimize bizlere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Biz onların hizmetkarı olduk ve onlara hizmetlerimizle teşekkür edeceğiz.”
Elbistan Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Durmuş Küçük de Erkoç’un ilçelerine büyük önem vermesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, “büyük önem veriyor. Elbistan Kahramanmaraş’ımızın 3 büyük ilçesinden bir tanesi. Bu nedenle başkanım gerekli ehemmiyeti veriyor. Elbistan, Türkiye’nin en büyük dördüncü ovası, 5,5 milyar ton kömür, 1 milyar ton bakır madeni rezervine sahip önemli bir ilçe. İnşallah Kahramanmaraş’ımızla el ele vererek başta doğalgaz projesi olmak üzere pek çok alanda hizmet üreteceğiz. Tabi burada tecrübeli belediye başkan ağabeylerimiz de var. Hanefi Bey var. Bizim de bir dönemde tecrübemiz oluştu. Bu tecrübelerimizi paylaşıp Elbistan’ımıza ve Kahramanmaraş’a hizmet edeceğiz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi