Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneği Başkanı Hasan Kızılay ve yönetim kurulu üyeleri, Afşin Kaymakamı Faik Arıcan’ı ve sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyaret eti.
Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneği Başkanı Hasan Kızılay ve yönetim kurulu üyeleri, Afşin Kaymakamı Faik Arıcan’ı, Afşin Emniyet Müdürü Mehmet Akif Can’ı ve Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar’ı makamında ziyaret ettiler.
Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneği Başkanı Hasan Kızılay, İlçe Kaymakamımız Faik Arıcan Bey’e nezaket ziyaretinde bulunduk ve önümüzdeki süreç içerisinde Esha-ı Kehf Afşinliler Derneği olarak Kahramanmaraş’ta yapacağımız faaliyetlerle alakalı bilgiler verdik. İnşallah önümüzde ki dönem içerisinde Kahramanmaraş’ta dernek olarak bir yemek vermeyi planlıyoruz. Bizim dernek olarak amacımız Kahramanmaraş’ta bulunan insanlarımıza daha faydalı olmaya çalışmak ve onlarla beraber olmak için çalışıyoruz.” dedi.
 
Afşin Kaymakamı Faik Arıcan ise, “Kahramanmaraş’ta bulunan Esha-ı Kehf Afşinliler Derneği yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geldiler ve bizleri ziyaret ettiler ve yapmış oldukları faaliyetlerle alakalı bilgilendirmede bulundular. Sivil toplum kuruluşları kamu kurum ve kuruluşlarımıza yol gösterici birimlerdir. Bu derneklerin faaliyetleri ilçemizin tanıtılması için ve kamuoyu oluşturulmasını sağlar ve önem arz eder. Afşinliler Derneğimiz de güzel faaliyetlere imza atıyorlar. İnşallah ilçemizi daha ileri noktalara gelmesi için katkıları olacaktır. Bizlerde Kaymakamlık olarak onlarını faaliyetlerine destek olmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.
 
 
Editör: Haber Merkezi