banner479

Kahramanlık Türküleri Büyüledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kahramanlık Türküleri Konseri’ büyüledi.

Kahramanlık Türküleri Büyüledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kahramanlık Türküleri Konseri’ büyüledi.

21 Mart 2015 Cumartesi 10:48
260 Okunma
 Kahramanlık Türküleri Büyüledi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kahramanlık Türküleri Konseri’ büyüledi.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından sunulan konserde Çanakkale Zaferi anısına kahramanlık ve asker türküleri seslendirildi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde; Bağlamalar Ali Rıza Kozludere, Bünyamin Ateşi, Ali Karabalcı, Bas Bağlama Hacı Mehmet Akbudak, Nefesli Saz Salih Özcan, Bas Gitar Murat Çanak ve ritim Ümit Tez olarak yer alırken, Ömür Cinpolat, Olcay Yıldırım, Selim Kale, Hicran Dağ, Rıza Çiftçi ve Fatma Çabuk sahne aldı.

Şef Ali Kulyu'nun yönettiği konserde beraber ve solo türkülerle davetliler coşarken, solistlerin seslendirdiği türkülerle duygulandılar.

Davetlilerin zaman zaman alkışlarla eşlik ettiği konsere, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ, şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 
Son Güncelleme: 21.03.2015 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373