AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenecek olan programa Afşinli tüm bayanları davet etti.
AK Parti Afşin Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bayanlara yönelik eğlence programı düzenleyecek. 8 Mart Cumartesi günü Arıtaş Kasabası’nda saat 14:00 de 9 Mart Pazar günü ise saat 13:00’da EÜAŞ Sosyal Tesislerinde program düzenliyor.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Kılıç, “Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada kadınların daha huzurlu hayat, özlem ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır. Bizde  bütün hemcinslerimizle bu özel günde aramızdaki muhabbeti pekiştirmek, kalplerde ferahlık ve esenlik sağlamak adına 8 Mart Cumartesi günü Arıtaş Kasabasında,9 Mart pazar günü EÜAŞ Sosyal Tesisleri’nde Grup Fatihin sunacağı Türk Sanat Musikisi eşliğinde vereceğimiz yemeğe Afşin'de bulunan bütün kadınlarımızı davet ediyoruz. Bu özel günde buluşmak temennisiyle şimdiden kadınlar gününüzü kutluyorum.” dedi.
Editör: Haber Merkezi