Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı,  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Adan Kabaağaç, yarın yapılacak olan gelen kurulu öncesi sağduyu çağrısında bulunarak, "Cenab-ı Allah bu yüce görevi bize hayırlı ise nasip etsin. Koltuğa değil hizmete talibim diyorum." dedi.

Olağan genel kurul öncesi açıklama yapan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Adan Kabaağaç, "Yarın gerçekleştireceğimiz Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunun öncesinde başkanlık adaylığımı açıkladım. Seçim çalışmaları kapsamında bütün esnaf kefalet odasının ortaklarını tek tek gezerek destek istedik ve gittiğimiz her yerde güler yüzle karşılandık. Bu kapsamda yarın yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu bütün ortaklarımızdan ve meslektaşlarımızdan destek bekliyorum ve desteklerini benden esirgemeyeceklerine inanıyorum. " şeklinde konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına seçilmesi halinde önemli hizmetler yapacağının altını çizen Başkan Adayı Kabaağaç, " Afşin'imiz için ve ortaklarımız için elimizden gelen hizmetlerin en güzelini yapmak için çalışacağım. Çünkü bugüne kadar meslektaşlarımız ve esnaf arkadaşlarımız başkanla oturup bir bardak çay içmemişlerdir. Bu odanın 25 yıllık mükellefi olarak vatandaşlarımıza yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte en güzel hizmeti yapacağımıza inanıyorum ve Esnaf Kefalet Odasına yeni bir anlayış getireceğiz. Afşin Belediye Düğün Salonunda yapılacak Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunun Afşin'imize yakışır bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Cenab-ı Allah bu yüce görevi bize hayırlı ise nasip etsin diyorum. Koltuğa değil hizmete talibim diyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi