banner491

Jandarmadan Çifte Demlenmiş Çay Operasyonu

Kahramanmaraş’ta bir depoya düzenlenen operasyonda, daha önce kullanılmış ve eleklerden geçirilerek yeniden piyasaya sürülmeye hazırlanan 40 ton çay kalıntısı ele geçirildi.

Jandarmadan Çifte Demlenmiş Çay Operasyonu

Kahramanmaraş’ta bir depoya düzenlenen operasyonda, daha önce kullanılmış ve eleklerden geçirilerek yeniden piyasaya sürülmeye hazırlanan 40 ton çay kalıntısı ele geçirildi.

15 Ekim 2012 Pazartesi 10:32
629 Okunma
Jandarmadan Çifte Demlenmiş Çay Operasyonu
banner474

Kahramanmaraş’ta jandarmanın düzenlediği operasyonla, içerisinde her türlü pisliği barındıran tonlarca çayın vatandaşlara ulaşması önlendi. Alınan bilgilere göre, merkeze bağlı Narlı beldesi Denizli köyünde kullanılmış çay biriktirildiği bilgisini alan jandarma harekete geçti. Narlı Jandarma Komutanlığı ve İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu kullanılmış çayların bir depoda saklandığı belirlendi. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından operasyon için düğmeye basan jandarma, depoya baskın yaptı. Depoda çuvallara konarak üç bölüme stoklanmış, hijyenden uzak tonlarca çay kalıntısı ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, kullanılmış 40 ton çayın burada yeniden elekten geçirilerek piyasaya sürüldüğü, bir kısmının ise toz çaya dönüştürüldüğü belirlendi.
Depoda yapılan aramalarda, çaylara karıştırılmış olma ihtimali bulunan tarım gübresini andıran maddeler de bulunduğu öğrenildi. Bu maddelerin ne olduğu ve çay kalıntılarına karıştırılıp karıştırılmadığı alınan numunelerin İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde yapılacak incelemesinin ardından ortaya çıkacak.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

Son Güncelleme: 15.10.2012 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner490

banner457

banner372

banner492

banner432

banner464

banner373