İYİ Parti Afşin Belediye Meclis üyesi, yönetim kurulu üyeleri ve delegelerden oluşan yaklaşık 150 kişi, “partinin istikametinden uzaklaştığını” gerekçe göstererek istifa etti.

Belediye Meclis Üyesi Hakan Başaran, Yönetim Kurulu Üyeleri Beyhan Çevik, Vedat Tüten, Halil Gül, Nuri Hurmanlı, Faruk Polat, Nuri Sakar, Yusuf Özgül, Mehmet Özdemir, Yusuf Güzel, Turgay Yavaş ve Yunus Emre Hurmanlı imzalı yapılan yazılı açıklama şöyle;

Kıymetli Afşinli hemşerilerimiz, Değerli dava arkadaşlarımız ;

“İyi ve cesur hareketi olarak, kuruluşundan beri zor koşullarda emek verdiğimiz partimizin, istikametinden uzaklaştığını görüyoruz.

Genel Merkezin önünde Şanlıurfa il başkanının yaptığı açıklamayı izlerken ; Bu açıklamaya karşı, ses çıkarılmasını, yalanlamasını bekledik. Ama hiç kimse söylenenler gerçeği yansıtmıyor demedi. Ya da diyemedi.

Bölgemizde; toplumsal karşılığı olan donanımlı, değerli büyüklerimizden hiç kimsenin listede yer almadığını görünce, konu hakkındaki inancımız iyice pekişmiş oldu.

Afşin İyi Parti Teşkilatının başkan başkanlığında, deprem döneminde sahada vücut bulamamış olması bazı spekülasyonlara sebep oldu.

Birçok yerde benzer durumların yaşandığı bir seçim atmosferinde, ortaya çıkacak sonuçlara asla ortak olmayacağız.

   1 BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ARKADAŞIMIZ PARTİDEN,

   13 ARKADAŞIMIZ AFŞİN İYİ PARTİ YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNDEN,

    5 ARKADAŞIMIZ AFŞİN İYİ PARTİ YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ VE PARTİDEN

    150’e yakın İl, İlçe delegesi ve partili arkadaşlarımızla birlikte istifa ediyoruz…  

Cumhurbaşkanlığı sandığının çok önemli olduğu bilinciyle ; Seçimlerde siyasi haklarımızı en iyi şekilde kullanacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz” denildi

Editör: Haber Merkezi