İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimi için çalışmalarına mahalle ziyaretleriyle devam ediyor.

İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Murat Bozkurt ve partililerle birlikte Çobanbeyli Mahallesini ziyaret eden İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, coşkuyla karşılandı.  Mahalle sakinlerinin öneri ve görüşlerini dinleyen Yıldız, Afşin ve mahalleleri için gerçekleştireceği projeleri anlattı.

Kendisini karşılayan vatandaşlara teşekkür eden Yıldız, " 2014 yılında yapılan yerel seçimlerinin hemen ertesi günü sahada aktif çalışmaya başladığını ve her zaman vatandaşla iç içe olduğunu belirterek, “Vatandaşın acı ve tatlı gününde her zaman bulundum. Biz bir çıkar için çalışmadık. Tepeden, atamayla gelmedik, kimseyle biat etmedik. Genel merkezin kararıyla belediye başkan adayı oldum. Şimdi de halkımızın karşısına çıktık ve destek istiyoruz. Çobanbeyli mahallemizde bizlere karşılayan vatandaşlarımıza ilgisi ve desteği için teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart’ta vatandaşlarımız, bu tepeden bakanlara, insanlara değer vermeyenlere ders verir. Cumhurbaşkanının hatırına verilen oyu, bunlar insanları küçük görerek harcadılar. Bunu da çok iyi kulandılar. Vatandaşlarımız 31 Mart’ı bekliyor. Hakkımıza hayırlı olsun.”

Üretken bir belediye anlayışı ve işsizlikle mücadele etmek için başkanlığa aday olduğunu ifade eden Yıldız, " “2014 yılında bu yana güçlü bir iktidar partisinin belediye hizmetini göremiyorum. Sosyal, kültürel bir faaliyet yok, insanlarla kucaklaşma yok. Yani asfalt yaptım, yol yaptım; bunlar belediyenin asli görevi zaten. Türkiye’deki bir belediye başkanının ben yol yaptım demesi kadar ayıp bir şey yok. Üreten bir belediye olarak bu şehre ne yapıldı? Afşin Belediyesi 3 kat, 2 katı var makam katı yok. Vatandaş maalesef bulamıyor belediye başkanını." diye konuştu.

- Afşin artık kabuğunu kırmalı

Afşin'in mahalleleriyle birlikte kabuğunu kırması gerektiğini söyleyen Yıldız, konuşmasına şöyle devam etti:

"Afşin'de insanlarımıza yeni yaşam yerleri oluşturulmalı, Afşin için cesur kararlar alınması gerekiyor. Esnafıyla, halkıyla bütünleşmesi gerekiyor. Belediyede kapıların kaldırılması gerekiyor. Vatandaş belediyeye gelirken abisinin, kardeşinin, evladının yanına gider gibi gitmesi gerekiyor. Afşin'e emek verilmesi gerekiyor. Şuanda vatandaşlarımızın, esnaflarımızın sıkıntıları had safhaya çıkmış durumda. Bunları sağlamak için sizlerin karşısına çıktık. İnşallah 31 mart yerel seçimleri için sizlerden önce dua sonra destek istiyoruz"

Editör: Haber Merkezi