İstanbul'da, Suriyeli sığınmacılara dağıtılmak üzere toplanan yardım malzemeleri Afşin'e ulaştı.
Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyesi Sıtkı Güvenç’in de içinde bulunduğu organizasyonla İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş. nin yürüttüğü yardım toplama kampanyası neticesinde Kahramanmaraş'a gelen 3 tır yardım malzemesinden 36 kolisi Afşin'e geldi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından Suriyeli sığınmacılar için 1 Ekimde başlatılan ve 20 Kasında sona eren yardım kampanyası neticesinde toplanan 4 tır yardım malzemesinden 36 koli,  Suriyeli mültecilere dağıtılmak üzere Afşin'e geldi.
Kahramanmaraş'tan gönderilen malzemeleri teslim alan Suriye Gönüllüleri üyesi Muttalip Terzi, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş. ve Kahramanmaraş Derneğinin ortak düzenledikleri yardım kampanyası sonucunda ülkemizde kalan Suriyeli sığınmacılar için yardım malzemesi toplandı. Kahramanmaraş'a 3 tır, kışlık kıyafet, battaniye, ayakkabı, çocuk bezi, bebek arabası gibi malzeme geldi.  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ulaşan yardımdan Afşin'e hayatlarını devam ettiren Suriyelilere dağıtılması için 36 koli gönderildi. Bu yardımların bizlere ulaşmasında emekleri bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ülkemiz, Suriyelilere her zaman sahip çıktı. Bizlere yardım gönderen herkese teşekkür ediyorum."dedi.
Editör: Haber Merkezi