AFŞİNDER tarafından bu yıl altıncısı verilecek olan “Eğitim Desteği” için İstanbul da okuyan üniversite öğrencileri dernek merkezinde bir araya geldi. Tanışma ve Çalışma temasıyla yapılan toplantıda öğrenciler kendilerini tanıtıp yeni dönemde birlikte nelerin yapılabileceğini konuştular.

Burs müracaatları değerlendirmesinde Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç, öğrencilere burası sizin yeriniz. Hep birlikte bu derneği geleceğe taşıyacağız. Sizlerin geleceği Üniversitelerde, bizlerin geleceği ise sizlerde, diyerek onlardan birlikte yapılabilecek proje beklediklerini beyan etti.

Her yıl olduğu gibi bu yılda burs sayımızı artırmayı ve verimlilik açısından daha interaktif bir program yürütmeyi hedefliyoruz. İlk toplantımızı İstanbul da okuyan yeni öğrenci arkadaşlar ile yaptıklarını bildiren Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç, yakın zamanda il dışında okuyan öğrenciler içinde burs müracaat sonuçlarını açıklayacaklarını söyledi.

Yöresel ikramlar eşliğinde toplantıya katılanlar ile yeni dönem çalışma kuralları konuşulup, Öğrencilere Eğitim Destekleri için burslar dağıtıldıktan sonra hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.

Editör: Haber Merkezi