Elbistanlı İş Adamı-İnşaat Mühendisi Özgür İspir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Kahramanmaraş Milletvekilliği aday adaylığı için müracaatını Ankara’da parti genel merkezinde yaptı.


CHP Genel Merkezi’ne giderek aday adaylığı için başvurusunu yapan İspir, siyasi yaşamına ve başarılı kariyerine milletvekili olarak, daha büyük hizmetlerde bulunmak istediğini ifade etti.

İspir, “1995 yılında Niğde Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği ile siyasi yaşama merhaba dedim. Önemli, başarılı, kalıcı ve etki çalışmalarda bulundum. Bu siyasi kariyerimi 1999 yılına kadar sürdürdüm. Ayrıca yerleştiğim memleketim Elbistan’da 2002’de CHP Elbistan Gençlik Kolları Başkanlığı ve 2003’te de Kahramanmaraş Gençlik Kolları Kurultay Delegesi olarak çeşitli kademelerde görevlerde bulundum. 2011 yılındaki genel seçimlerde gerek aday adaylığım süreci gerekse de seçim sürecinde CHP'ye yakışır bir duruş sergileyerek, partimin bir oy da olsa fazla oy alması için mücadele ettim. Şu anda ise partimizin, saygın partililerimizden ve halkımızdan gelen destek ve teveccühler doğrultusunda 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı oldum. Kahramanmaraş ve yöre insanına dürüst, seviyeli, sağlıklı ve başarılı hizmetler konusunda Özgür İspir olarak söz veriyorum” dedi.  
Editör: Haber Merkezi