CHP Kahramanmaraş Milletvekilli Aday Adayı Özgür İspir, CHP Afşin İlçe Teşkilatında aday adayı tanıtım toplantısına katıldı. CHP Afşin İlçe Teşkilatında partililere seslenen İspir, "Bizim için önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı altında buluşmaktır."dedi
Tanıtım toplantısında konuşan Aday Adayı İspir, 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerinin önemine değinerek, "Afşin, Elbistan ve diğer kuzey ilçelerden genel seçimlerinde CHP'nin hak ettiği oyu alacağına inanıyorum."diye konuştu.
Genel Seçimlerinin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyleyen Aday Adayı İspir, "Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemizde yapılan ön seçimlerde iktidara geldi. Onun haricindeki uygulamalarda ne yazık ki bir dönem hükümet ortaklığında bulundu. Bu genel seçim ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Anket firmalarına yapılan baskınlardan da bu iyice anlaşılıyor ki CHP'nin başarısı bir şekilde gizlenmeye çalışıyorlar. Benim Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında 17 yıllık bir geçmişim var ve her kademesinde görev yaptım. 2011 genel seçimlerinde 3 sıra adaydım. İnşallah bu dönem güzel bir sıra alarak Partimizi Kahramanmaraş'ımızı temsil etmek istiyorum. Bu süreçte bütün partililerimizin desteklerini bekliyorum. Bu seçimde Afşin'de, Elbistan'da ve diğer kuzey ilçelerinde hak ettiği oyu alacağına inanıyorum. Çünkü seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiğimiz yerlerde yeni yüzlerle karşılaşıyoruz ve bu bizleri çok mutlu ediyor." açıklamasında bulundu.
CHP Kahramanmaraş Milletvekilli Aday Adayı Özgür İspir, konuşmasına şöyle devam etti:
"2015 Milletvekili Genel Seçimi, Sayın Genel Başkanımız Kılıçtaroğlu'nun dediği gibi, başka bir seçim olacak. Klasik bir deyimle var olma veya yok olma mücadelesidir. AK Partiye 400 milletvekili verirsek yok olacağız bunun altını çizerek belirtmek istiyorum. Bu aşamada kendini sosyal demokrat, solcu ve halkçı hisseden herkesin taşın altına el koyup partimize destek vermesi gerekiyor. Bu süreç içerisinde bizler halkımıza hizmet etmek için aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Biz birinci sıraya da gelsek, sekizinci sıraya da gelsek birinci sıra adayı gibi çalışacağımıza söz veriyorum. Bizim için sıralama önemli değil, bizim için önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı altında buluşmaktır,bunun içinde elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum."
CHP Afşin İlçe Teşkilatında düzenlenen tanıtım toplantısına, CHP Afşin İlçe Başkanı Hüseyin, Sığınır,İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Editör: Haber Merkezi