Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin ardından Afşin’de koordinatör vali olarak görev yapan Isparta Valisi Aydın Baruş’un öncülüğünde Isparta’dan gönderilen 200 adet bisiklet depremzede çocuklara dağıtıldı.

Isparta Belediyesi, Isparta İl Özel İdaresi ve Isparta’lı hayırsever iş insanları tarafından temin edilen 200 adet bisiklet, Afşin’de koordinatör vali olarak görev yapan Isparta Valisi Aydın Baruş, konteyner kentte kalan çocuklara bisiklet dağıtımını gerçekleştirdi.

Konteynır yaşam alanlarında ikametleri dolaşarak çocuklara bisikletlerini teslim eden Vali Baruş, çocukların sevincine ortak oldu.

Deprem afeti yaralarının devlet-millet iş birliğiyle hızla sarıldığı ve çalışmaların devam ettiğini belirten Isparta Valisi Aydın Baruş, “Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden olumsuz etkilenen Afşin’de devlet millet işbirliğiyle yaraları hızla sarıyoruz. Isparta Belediyesi, Isparta İl Özel İdaresi ve Isparta’lı hayırsever iş insanları tarafından temin edilen 200 bisikleti çocuklarımıza dağıtımını gerçekleştirdik. Bizler için çocukların yüzünün gülmesi her şeye bedel. Bisikletlerin çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını iyi günlerde binmelerini niyaz ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi