Afşin’de iki dönem Çobanbeyli Kasabası Belediye Başkanlığı yapan İsmail Mert, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Afşin Yol Şube Sorumlusu olarak atandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Afşin Yol Şube Müdürlüğü olarak 24 saat teyakkuz halinde çalışmaların yürütüldüğünü belirten Afşin Yol Şube Sorumlusu Mert, “Bu göreve bizleri layık gören Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’ teşekkür ediyorum. Memleketimize hizmet edeceğiz, kardeşlerimize hizmet edeceğiz, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Bey’in bizlere emanet ettiği bu yerlerinden hakkını vermeye çalışacağız. Gerek karla mücadelede gerek diğer zamanlarda mücadelemizi devam ettireceğiz Büyükşehir adına ciddi bir hizmet çıkarmanın çabası içerisinde olacağız.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Afşin Yol Şube Sorumlusu İsmail Mert, Afşin’de yoğun kar yağışından etkilenen kırsal mahallelerde kapalı yol olmadığını belirtti.

Olumuz hava şartlarına karşı hazırlıklı olduklarını ifade eden Mert, konuşmasına şöyle devam etti:

“Yol Şube olarak kış döneminde karla mücadeleye odaklanıyoruz. Şuanda karla mücadele için gerekli bütün tedbirlerimizi aldık.  Kar yağışından etkilenen yerlerimizde herhangi bir mağduriyet yaşanmadı. İnşallah bundan sonra da oluşmaz. Bütün gayretimiz ve çabalarımız bu yönde. Vatandaşlarımıza mağduriyet yaşatmamak için ekiplerimizle birlikte 24 saat teyakkuz halindeyiz.” Açıklamasında bulundu.

Büyükşehir tarafından Afşin’e 450 ton tuz gönderildiğini ifade eden Mert, ” Aşırı kar yağışlarında ve buzlanma olaylarının önüne geçmek için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçemize 450 ton tuz gönderildi. Bizler karla mücadeleye hazırız. İnşallah memleketimiz bol kar yağar ve bizler de 4-5 gün yoğun kar yağışına karşı yoğun mücadele vermeye hazırız.” Açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi