İşitme Engelliler Futbol Takımı'ndan Destek Çağrısı

2016-2017 futbol sezonunda Spor Toto Futbol 1. Lig 3. Grupta mücadele edecek Afşin İşitme Engelliler Futbol Takımı destek çağrısında bulundu.

Maddi imkansızlıklara rağmen Afşin'i ve Kahramanmaraş'ı 2015-2016 futbol sezonunda işitme engelliler Süper Lig'inde temsil etme imkanına kavuşan, ancak ligin sonunda bir alt lige düşen Afşin'in sessiz futbolcuları maddi ve manevi destek bekliyor.

2015-2016 futbol sezonunda İşitme Engelliler Süper Lig'inde top koşturan ve Kahramanmaraş'ı, Afşin'i temsil eden İşitme Engelliler Futbol Takımı, ligi 14 puan la 11'inci sırada tamamladı. Süper Lig'de, büyük kulüplerin arasında tutunamayan Afşin'in sessiz sporcuları küme düşerek 2016-2017 sezonunda Spor Toto Futbol 1. Lig 3. Grupta mücadele edecek.

Bu sezon şampiyonluk parolasıyla sezona başlamak isteyen Afşin İşitme Engelliler Futbol takımı, sezona maddi zorluklarla başlayacak. Spor Kulübü Yönetimi, 1. Lig'e güzel başlamak istediklerini belirterek sporseverler ve iş adamlarına destek çağrısında bulundu.

 Spor Toto Futbol 1. Lig'inde 27 Kasım 2016 Pazar günü Gaziantep İşitme Engelliler Futbol Takımını sahasında ağırlayacak olan Afşin İşitme Engelliler Futbol Takımı, yaptığı basın açıklamasında, " Bizler Afşin İşitme Engelliler Futbol Takımı olarak Afşin'i ve Kahramanmaraş'ı 2015-2016 futbol sezonunda İşitme Engelliler Süper Lig'inde elimizden geldiği kadar temsil etmeye çalıştık. Fakat maddi imkansızlıklardan dolayı büyükşehir takımları karşısında istediğimiz başarıları elde edemedik. Süper Ligi 14 puanla 11'inci sırada bitirdik ve 1. Lig'e düştük. Bizler imkansızlıklara rağmen neler yapabileceğimiz tüm Kahramanmaraş'a gösterdik. Bütün sporseverlerimizden, işadamlarımızdan maddi destek bekliyoruz. Gerekli desteği alırsak 1. Lig'de tekrar başarılı olmak istiyoruz ve tekrar süper lig'de Kahramanmaraş'ı ve Afşin'i en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Başarıları yakalamanın ardında maddi ve manevi desteğin olduğunu unutmamak gerekir.  Bu noktada, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'dan bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz." ifadelerine yer verildi.


Editör: Haber Merkezi