İş Bankası Afşin Şubesi tarafından “Karneni Göster Kitabını Al" kampanyasında öğrencilere karne hediyesi olarak Astronotlar Üşür Mü? kitabı verildi.

Türkiye İş Bankası 2007-2008 eğitim öğretim yılı sonunda başlattığı Karneni Göster, Kitabını Al kampanyasını, bu yıl 10. kez gerçekleştirdi.

Karnelerini alarak Afşin İş Bankasına kaşan öğrenciler, İş Bankası yetkililerine karnelerini göstererek Astronotlar Üşür Mü? kitabını aldılar.

1 milyon öğrenciye bu yıl karne hediyesi olarak Astronotlar Üşür Mü? - Bilim Yolunda Eğlenceli Adımlar Kitabını hediye edildi. İş Bankası Afşin Şubesi de kampanya kapsamında son okul zilinin çalmasının ardından yaz tatiline giren ilk ve orta öğretim öğrencisine kitap armağanı edildi.

İş Bankası Afşin Şube Müdürü Cem Erbaşlı, bu yıl 10'uncusu yapılan kampanya ile çocukların küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı edinmesini ve nitelikli kitaplarla buluşmasının hedeflendiğini belirtti.

Erbaşlı, “2016-2017 eğitim öğretim yılını tamamlamış bulunuyoruz. Bankamızın 10 yıldır yapmış olduğu gibi bu yılda yine karnesini gösteren öğrencilere kitap hediyemizi ediyoruz. Bu yılki kitabımız Astronotlar Üşür Mü? Adlı kitabımızı bankamız hazırladı. Geleceğin işadamlarının, doktorunun, mühendisin yada bir annenin yanında olmaktan mutluyuz, gururluyuz. Hayırlı uğurlu olsun herkes için iyi tatiller diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi