İş Bankası Afşin Şubesi tarafından “Karneni  Göster Kitabını Al" kampanyası kapsamında öğrencilere karne hediyesi olarak kitap hediyesi verildi.

Türkiye İş Bankası 2007-2008 öğretim yılı sonunda başlattığı "Karneni Göster Kitabını Al" kampanyası ile 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında da sürdürüldü. İş Bankası Afşin Şubesine gelen öğrenciler karnelerini göstererek kitaplarını aldılar.

İş Bankası Afşin Şube Müdürü Mustafa Karadağ, başarılı öğrencilerin karne sevincine ortak olduklarını söyledi. Afşinli öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği kampanyada, yaklaşık bin kitabın dağıtımını yaptıklarını ifade eden Karadağ, okuma alışkanlığının önemine dikkat çekti.

Müdür Karadağ, okuma alışkanlığının erken yaşlarda kazanılmasını sağlamak, çocukların zihinsel ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak ve bankamızla çocuklar arasında sıcak bir iletişim kurulmasına yardımcı olmak amacıyla, 'Karneni Göster, Kitabını Al' başlıklı bir projemizi hayata geçirdik. Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarımız kapsamında 2007-2008 eğitim öğretim yılı sonunda başlattığımız proje ile şu ana kadar 1 milyon öğrenciye, 1 milyon kitap dağıtılmıştır. Başta çocuklar olmak üzere tüm kamuoyu tarafından büyük ilgi gören kampanyamız ile bankamız, her yıl Avrupa çapında farklı sektör ve kategorilerde gerçekleştirilmiş iletişim projelerine verilen ve prestijli iletişim ödülleri arasında sayılan 'Avrupa Mükemmeliyet Ödülü'nü kazanmıştır." dedi.

Karadağ ayrıca, bu yıl sevilen Türk yazarlarının masal ve öykülerinden derlenen 'Çocuklara en güzel Masallar ve Öyküler' başlıklı bir antoloji kitabını dağıttıklarını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi