İstanbul’da yaşayan İş adamı Kadir Tecirli, bir zamanlar eğitim gördüğü Karagöz Köyü İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere giysi yardımında bulundu.
Afşin’e bağlı Karagöz Köyün ’den ayrıldıktan sonra çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren İşadamı Kadir Tecirli, köyde bulunan tüm çocuklara giysi yardımında bulundu. Öğrenciler okula çağırılarak hediyeleri verildi. Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat’ın da katıldığı programda minik öğrenciler teker teker giydirildi.
İşadamına teşekkür eden Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, “Karagöz Köyü okulumuzda okuyan öğrencilerimize hayırsever vatandaşımız tarafından giyim yardımı ve ayakkabı yardımı yapılıyor. Bu duyarlı davranışından dolayı Kadir Tecirli Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bizler bu güzel örnekleri görünce açıkçası çok memnun oluyoruz. Bazı ailelerimizin durumu iyi olmayabiliyor ve çocuklarına bayramlık alamıyorlar. Hayırsever vatandaşımızın yapmış olduğu bu yardımda da çocuklarımıza bayram hediyesi olmuş oldu. Bu örnek davranışın diğer vatandaşlarımız tarafından artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.
İşadamı Kadir Tecirli ise, bir zamanlar kendisinin de bu okulda eğitim gördüğünü ve o dönemlerde zor şartlarda eğitimini tamamlandığını kaydetti. Tecirli, “Ben bu okulda okudum. İlkokulu burada bitirdikten sonra İstanbul’a gittim. Şimdi orada ticaretle uğraşmaktayım. Bizler çocukken burada çok zor şartlarda büyüdük, ayakkabımızın olmadığı zamanlar oldu. Ben bu durumu şimdi burada okuyan çocuklarımıza yaşatamamak için imkan buldukça her yıl yardım etmeye çalışacağım. Durumum müsaade ettiği sürece köyümüzde bulunan öğrencilerimize her zaman yardım etmeye çalışacağım. Ayrıca diğer vatandaşlarımızdan da durumu iyi olmayan öğrencilerimize yardımda bulunmalarını istiyorum. “ şeklinde konuştu.
 
 
Editör: Haber Merkezi