Kahramanmaraş’ta iplik fabrikasında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Yangına anında müdahale eden fabrika personeli, olası bir felaketin önüne geçti.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş-Adana yolu üzerinde bulunan iplik fabrikasında nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Alevleri fark etmeleriyle harekete geçen fabrika personelinin anında müdahalesi yangının büyümesinin önüne geçti. Yangında herhangi bir yaralanma olmaz iken, küçük çaplı maddi hasar oluştu.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, soğutma çalışması yaparak fabrika personeline destek verdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cahit Küçüköner, yangın tatbikatlarının ve eğitimlerin olası bir felaketin önüne geçtiğine dikkat çekerek, “Bugün burada yangın tatbikatları ve eğitimlerinin önemini gördük. Bu nedenle yangın güvenliği ve tedbirleri eğitimini talep eden kamu ve ya özel tüm kuruluşlara profesyonel itfaiye eğitmenleri tarafından ücretsiz olarak eğitim veriyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi