Kişisel Gelişim Uzmanı, Eğitimci ve Yazar Fatih Akbaba, “İletişim, karşımızdaki insanda kendimizi bulma sanatıdır.” dedi.
Pazarcıklı Genç işadamları Derneği (PAGİAD) tarafından düzenlenen “İnsanda Beden Dili ve İletişim Becerileri” seminerinde konuşan Akbaba, sağlıklı bir iletişim için ailede, işte ve sosyal çevrede samimi hareket edilmesi gerektiğini söyledi.
PAGİAD üyelerine, okul müdürlerine ve emniyet çalışanlarına sağlıklı iletişimin nasıl yapılacağını anlatan Akbaba, “Çocuklarına yabancılaşmayan aileler olmak istiyorsak yavrularımıza kalpten sarılıp onları sonuna kadar dinlemesini öğrenelim. Unutmayalım ki evde verdiğimiz her bir poz yavrularımız tarafından kare kare çekilmektedir. Öyleyse doğru ve güzel pozlar verelim. Yavrularımız da bunu çekip hayatlarına uygulasınlar.” dedi.
Katılımcıların sorularının da cevaplandırıldığı seminer sonunda dernek başkanı Mehmet Yılkıcı tarafından Akbaba’ya plaket verildi. Yıkılcı, “Fatih Akbaba hocamızı uzun zamandır davet etmiştik. Ancak bu zamana kısmetmiş. Bu güzel bir zaman oldu bence. Zira 2013 senesine böylesine değerli bir isimle başlamak ve konu itibariyle ilçemizin ve insanların en fazla ihtiyacı olan iletişim konusu ile başlamak çok güzel oldu. 2013 iletişimi açık, birlik içinde yaşadığımız bir sene olur inşallah” diye konuştu.
Seminere, Pazarcık Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Nabi Aslan, Pazarcık Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Sel, Pazarcık Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahingözü, Büyüknacar Belediye Başkanı Mirze Kazlı, daire müdürleri, okul müdürleri, emniyet mensupları, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri katıldı.
Editör: Haber Merkezi