Afşin İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (AFİMDER), İmam hatiplileri “Afşin İmam Hatipliler 2.Vefa Buluşması"nda bir araya getirecek.

2017 yılında ilki düzenlenen Afşin İmam Hatipliler Vefa Buluşmasının yoğun ilgi gördüğünü belirten Afşin İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Harun Enkür, "Dernek olarak Afşin’de ilk defa geçtiğimiz yıl imam hatip mezunlarını bir araya getirdik.  İlk buluşmamız çok güzel oldu. Dernek olarak alaka,istek ve talep üzerine de bu sene ikincisini gerçekleştireceğiz" dedi.

24 Ağustos 2018 Cuma  günü Kurban Bayramının dördüncü  gününe denk gelen etkinliğe tüm imam hatip mezunlarını davet eden AFİMDER Başkanı Harun Enkür, “Afşin İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği olarak ilçemizde Afşin Anadolu İmam Hatip Lisesi,Afşin Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi,Afşin İmam Hatip Ortaokulu mezun ve mensuplarının buluşması ve birbirlerini unutmaması için bu etkinlikleri düzenlediklerini belirterek etkinliğimiz 24 Ağustos 2018 Cuma günü saat 14:00 de  Afşin Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde gerçekleşecek. Afşin İmam Hatipliler 2. Vefa Buluşmasında çeşitli etkinliklerimiz, mezun buluşması ve yemek ikramımız olacak. Bay, bayan tüm imam hatip lisesi idareci, öğretmen mensup ve mezunlarımızı İkinci vefa buluşmasına bekliyoruz."diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi