Afşin İmam Hatip Ortaokulu Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında “Kutlu Doğum” programı düzenledi.
Afşin Anaokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat, Eğitim-Bir-Sen Afşin İlçe Temsilcisi Kazım Bozkurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Afşin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muzaffer Kır yaptı. Kır, “Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğum günün kutlamak amacıyla her yıl 14–20 nisan arasını Kutlu Doğum haftası olarak kutlamaktayız. Bizler de İmam Hatip Ortaokulu olarak bir program hazırlardık. İçinde bulunduğumuz bu güzel haftada bizlerde katkı sağlamak ve içinde bulunmak istedik. Bu programa katılan öğrencilerimizin cesarretlerine ve özgüvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çünkü okulumuz çok yeni ve öğrenci sayımız azdı. Buna rağmen öğrencilerimiz aşk ve şevkle programa hazırlandılar ve sizlerin karşısına çıktılar. Öğrencilerimize yardım eden ve büyük emekleri bulunan İbrahim Güneş hocamıza ve okulumuz kadrosunda olmamasına rağmen gelip öğrencilerimize desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.
Öğrenciler tarafından hazırlanan ilahi, tiyatro ve şiirler izleyicilerden büyük alkış alırken, program hafta boyunca düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle son buldu.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi