Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanı Bayram Doğan’ında eşlik ettiği ziyarette İLKSAN Afşin İlçe Delegesi Adayı Menderes Terzi, İLKSAN 'a öğretmenlerin ve üyelerinin hakkını savunmak için aday olduğunu açıkladı.

3 Nisan 2021 Cumartesi günü Afşin’deki ilkokul öğretmenleri ve üyelerin İLKSAN Afşin İlçe Delegesi Adayı için sandık başına gideceğinin hatırlatan İLKSAN adayı Terzi, “Öğretmenlerimizi en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. İlkokul öğretmenlerinin yardım sandığına en iyi ilkokul öğretmeni sahip çıkar. Oyu olandan oy, olmayandan destek bekliyorum. Tüm meslektaşlarımla yüz yüze görüşmek isterim fakat sınıfım olduğu için öğrencilerimi mağdur etmemek için görüşemiyoruz. İlk fırsatta tüm meslektaşlarımla görüşmeyi diliyorum.” dedi.

‘Üyelerimize Gelecekte Daha Fazla Katkımız Olsun’ sloganıyla ilçe temsilciliği adaylığını açıkladığını hatırlatan Terzi,  “Türkiye sevdalıları sandığı devraldığında, İLKSAN emekli ikramiyesi 1 maaş iken şu anda 10 maaş olmuştur. Türkiye sevdalıları 2020 yılında İLKSAN'da sosyal yardımları %20 arttırdı. Peki yetkili sendika olanlar eğitim çalışanlarının maaşlarını ne kadar arttırdı? Lafla peynir gemisi yürümüyor! Heba ediliyor dediğiniz İLKSAN varlıkları son 10 yılda 1 milyar gelir fazlası vermiştir. İftiralarla İLKSAN'ı karalayanlara tavsiyemiz mali tablo okumayı öğrenmeleridir.

Doğum, cenaze , sağlık destek, terör mağduriyeti yardımı, maaşında icra olana ikraz bizim tarafımızdan getirildi. 2022'den itibaren isteyen her üye isterse toplu para yerine emekli maaşı alabilecek, kanser hastası üyelere kanser nakdi yardımı ödemesi başlatılacaktır. Ankara, İstanbul ve İzmir'de Konukevleri açıldı. Yaşlı konukevinin temeli atılıyor. Eğitim yatırımları başlıyor. Tüm işlemler online ve e-devlete taşındı. İLKSAN emin ve ehil ellerdedir.” açıklamasında bulundu.

Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanı Bayram Doğan da, 3 Nisan 2021 Cumartesi günü Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılacak delege seçiminde İLKSAN üyesi olan tüm öğretmenleri, oy kullanmaya davet ederek, İLKSAN Afşin İlçe Delegesi Adayı Menderes Terzi’ye başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi