Özel İlkem Güneş Koleji Türk Halk Müziği Topluluğu, bugün saat 15.00'te TRT Müzik Kanalı'nda Elbistan ve Kahramanmaraş yöresine ait türküleri seslendirecekler. 

Bugün saat 15.00’te TRT Müzik Kanalı’nda canlı yayınlanacak olan Radyo Günleri Programı’na konuk olacak olan Özel İlkem Güneş Koleji Türk Halk Müziği Topluluğu Ankara’ya gitti.

 Okul içinde öğrencilerle oluşturdukları Türk Halk Müziği Topluluğu’nun TRT Müzik Kanalı’ndan özel bir davet aldığını belirten Özel İlkem Güneş Eğitim Kurumları Kurucusu İbrahim Ceren; “Eğitimdeki başarılarımız, yıllardır eğitim dünyasının, Elbistan ve bölge kamuoyunun kabul ettiği bir gerçek. Bu başarılara ek olarak sosyal yaşam alanında da büyük çalışmalara ve projelere imza atıyoruz. Buna son örnek ise bu dönem okul bünyesinde oluşturduğumuz Türk Halk Müziği Topluluğumuzun TRT’den aldığı özel davettir. Özel İlkem Güneş Koleji başta Elbistan ve bölgesi olmak üzere Kahramanmaraş’ın temsil ederek, bu değerin paylaşılmasında üzerine düşen görevi gururla yerine getirecektir. Bu anlamlı ve unutulmayacak davet öğrencilerimiz, velilerimiz, milli eğitim camiası ve bölge insanı için gelecekte onurlu bir anı olarak kalacaktır. Emeği geçen Sosyal Etkinlik - Yaşam Uzmanı ve Halk Bilimcisi Yusuf Gündoğdu ile öğrencilerimize, velilerimize emek ve anlayışlarından dolayı, Elbistan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Özel İlkem Güneş Koleji Sosyal Etkinlik ve Halk Bilimi Uzmanı Yusuf Gündoğdu ise; “Okul bünyesinde oluşturduğumuz Türk Halk Müziği Topluluğu, sosyal alanlarda yapacağımız projelerden sadece birisidir. Birçok çalışmalara ve organizelere daha imza atmak için çalışmalar içindeyiz. Özel İlkem Güneş Okullarını TRT’de canlı olarak yayınlanacak olan Radyo Günleri programında temsil etmek bizler için gerçekten bir onurdur. Emeği geçen ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi