Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla okulları ziyaret etti.

Öğrencilerle bir araya gelen Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, “Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını kapsamında hijyen ile ilgili tüm tedbirleri aldık. Maske, dezenfektan ve hijyen ürünleriyle ilgili çalışmalarımız tamamlandı. 2021-2022 eğitim öğretim yılına Afşin'deki tüm okullarımıza "Okulum Temiz" belgesini kazandırarak başladık.  6 Eylül itibariyle de tüm kademelerde okullarımız açılmış bulunuyor. Salgın sona erene kadar, aldığımız tedbirlerle beraber, bununla yaşamayı öğreneceğiz.” dedi.

Eğitim öğretimin aksamaması için okullarda öğrenciler, öğretmenler ve diğer paydaşlarla birlikte çaba sarf edeceklerini ifade eden Kaba,  “Başta Sayın Bakanımız olmak üzere Sayın Kaymamamızın destekleri, tüm kamu kurum ve kuruşları, sivil toplum örgütleriyle iş birliği içerisinde hareket ederek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Okullarımızda öğrencilerimizin gülümsemesi ve zil seslerinin hiç kesilmemesi, İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan coşkuyla söylenmesi en büyük temennimizdir. Velilerimiz gönül rahatlığıyla öğrencilerini okullarımıza gönderebilirler. En ufak şüpheleri dahi olmasın; çünkü en güvenli yer okullarımız." açıklamasında bulundu.

Kaba, açıklamasına şöyle devam etti:

“Yeni eğitim ve öğretim yılına başlarken geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük fedakârlıklarla yurdun her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaştığımı belirtmek isterim.

Kuşkusuz toplumumuzun eğitim kalitesini daha fazla artırmak noktasında hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Eğitim ve öğretim camiası olarak ülkemizi bu alanda çok daha üst noktalara taşımanın gayreti içerisinde olacağız.

Yarınlarımızın teminatı çocuklarımız, çok kıymetli ailelerimiz ve eğitim camiamızın gönülleri ferah olsun! Tüm birimlerimiz ve ekibimizle yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır bir şekilde başladık.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 eğitim öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi