-İl Emniyet Müdürü Metin Aşık:
“Afşin huzurlu bir kent”
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Afşin’e Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE)  kurmak için İl Özel İdaresi tarafından yapılan ihalenin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını bildirdi.
Çeşitli incelemeler için Afşin’ e gelen Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’ı makamında ziyaret etti.
Ramazan Bayramı’nda her türlü güvenlik önlemlerinin alındığını kaydeden Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, “Afşinli hemşerilerimizin sağlıklı huzurlu günler diliyoruz. Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Ramazan bayramına az kaldı, şimdiden vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bayram öncesi vatandaşlarımız daha huzurlu alış verişlerini yapsınlar diye bir dizi trafik yönünden asayiş yönünden bir dizi tedbir alındı. Öncelikle bunu belirtmek isteyim. Bugün buraya geliş amacım Afşin Kaymakamı ve Afşin Belediye Başkanımızı ziyaret ardından da Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etmekti.” dedi.
Afşin’e kurulması planlanan MOBESE sistemi hakkında bilgi veren Müdür Aşık, “Afşin, her geçen gün kendini geliştiren, büyüyen huzurlu bir kent. Biz bu gidiş hattı daha iyi olsun diye MOBESE dediğimiz kamera sistemini il özel idaresi tarafından yapıldı. Bugün yarın firma belli olacak. Afşin’de MOBESE kameralarını kuruyoruz. Şehrimizin daha güvenli hale gelmesini sağlayacağız. Kamera caydırıcılık açısından çok önemli” şeklinde konuştu.
Müdür Aşık, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ayrıyeten emniyet müdürlüğü ve binalarımızla alakalı yatırımlarımızda merkez olsun diğer ilçeler olsun Afşin’de de bununla ilgili eksiklikler var. Bu binaları en kısa zamanda boşalarak yeni hizmet binası yapma gayreti içerisindeyiz. Çalışmalarımız deva ediyor.”
Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Editör: Haber Merkezi