Afşin'in girişi olan Erçene Mahallesinden başlayan Çobanbeyli Mahallesine kadar devam eden duble yolun ikinci şerit çalışmaları başladı.

2019 yılında tamamlanan 10 kilometrelik Erçene-Çobanbeyli duble karayolunun tek şeridinin ardından ikinci şerit için yol genişletme, düzleme ve asfalt çalışmasının ardından en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan, Göksun ile Elbistan ilçesini birbirine bağlayan Göksun-Elbistan Devlet Yolu çalışması kapsamında yapılan 10 kilometrelik Erçene-Çobanbeyli duble karayolunun 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şerit olarak 2020 yılı içerisinde hizmet vermesi planlanıyor.

Duble yolun tamamlandığında Afşin’in çehresini değiştireceğini belirten AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, "Erçene Mahallemizden başlayıp, Çobanbeyli Mahallesi yol kavşağına kadar devam eden duble yol çalışmalarında tek şerit tamamlanarak hizmete açılmıştı. Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerimiz ikinci şeridin tamamlanması için çalışmalara başladı. İnşallah 2020 yılı içerisinde tamamlanarak 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şeritli duble yol olarak hizmete açılacak. Bu hizmetin Afşin'imize kazandırılmasında emekleri bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal başta olmak üzere AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimize, Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ve Karayolları çalışanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Hükümetimizin Afşin'imize yatırımları devam ediyor. Bizler Afşin'imize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.


 

Editör: Haber Merkezi