Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde düzenlenen resim kurslarına katılan kursiyerlerin oluşturduğu ikinci kişisel sergi açıldı.

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları bünyesinde kursa katılan kursiyerlerin yaptığı resimler kişisel resim sergisinin ikincisi sanatseverlerle buluştu.

İlk kişisel resim sergisi 6 Ocak2017’de Şahin Özbay tarafından açılırken ikinci kişisel resim sergisi de Hülya Çekici Şirikçi tarafından açıldı.

Kurs Hocası Ümit Parsıl Koordinatörlüğü’nde gerçekleştirilen resim sergisinin açılışında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kütüphaneler Müdürü Serdar Yakar, Kursiyer Hülya Çekici Şirikçi’ye bir plaket takdim ederek başarılarının devamını diledi.

Sergi açılışının ardından davetliler Hülya Çekici Şirikçi tarafından yapılan 57 eseril ilgi ile izledi.

Sergiye ilişkin bilgiler aktaran Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Meslek Edindirme Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş, kursiyerlerin kendi yaptıkları eserleri sergilemelerinden mutluluk duyduklarını ifade ederek KAMEK bünyesinde meslek edindirme ve el becerilerini geliştirme kurslarının devam ettiğini söyledi.

Şube Müdürü Okumuş 3 Mart 2017 tarihine kadar her Cuma günü saat 10.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda kişisel resim sergilerinin açılacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi