İGM, Encümen ve Komisyon Üyelerini Seçti

Kahramanmaraş İl Genel Meclisi (İGM), 2012 Nisan ayı ikinci birleşiminde bir araya gelerek, İl encümen üyelerini ve komisyon üyelerini seçti.

İGM, Encümen ve Komisyon Üyelerini Seçti

Kahramanmaraş İl Genel Meclisi (İGM), 2012 Nisan ayı ikinci birleşiminde bir araya gelerek, İl encümen üyelerini ve komisyon üyelerini seçti.

05 Nisan 2012 Perşembe 09:36
1012 Okunma
İGM, Encümen ve Komisyon Üyelerini Seçti
Kahramanmaraş İl Genel Meclisi (İGM), 2012 Nisan ayı ikinci birleşiminde bir araya gelerek, İl encümen üyelerini ve komisyon üyelerini seçti.
Kahramanmaraş İl Genel Meclisi (İGM), Nisan ayı ikinci birleşimi İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Özsoy başkanlığında gerçekleştirildi. Özsoy, başkanlığında gerçekleştirilen Kahramanmaraş İl Genel Meclisi yeni dönem encümenlerini ve komisyon üyelerini seçti. Mecliste parti grup başkanları tarafından önerilen isimler meclis üyeleri tarafından yapılan oylama ile kabul edilerek belirlendi. Mecliste ilk olarak 2012 yılında görev alacak 5 kişilik il encümen üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Parti grup başkanları tarafından önerilen isimler meclis üyeleri tarafından yapılan gizli oylama sonucu belirlendi. Gizli oylama sonucu yapılan seçimde Ali Demir ve Cuma Doğan (33), Faruk Demirci (32), Ekrem Ergin ve Adil Öksüz (31) oy alarak il encümen üyeliklerine seçildiler.

Ardından İhtisas Komisyonlarına üye seçimine geçildi. Yine mecliste grubu bulunan partilerin grup başkanları tarafından plan bütçe komisyonuna seçilecek isimlerin teklif edilmesiyle birlikte Mustafa Özsoy, Yakup Gökçe, Muhtar Deniz, Ahmet Göçer, Ahmet Canpolat ve Turgut Çakar yalpan açık oylama ile Plan Bütçe Komisyon üyeliğine seçildi. Daha sonra İmar Bayındırlık Komisyon üyeliklerine ise Metin Doğan, Yemliha Böke, Hüseyin Tanrıverdi, Hayati Güngör, Cuma Kaya, İsmail Sarıçerçi ve Mustafa Tunç oy birliği ile seçildi.

Meclis Üyeleri Mustafa Okumuş, Selim Sağır, Behzat Kama, Mustafa İmalı ve Osman Nuri Arıkoğlu ise Eğitim Kültür Komisyonuna seçildi.
Çevre Sağlık Komisyonuna ise, Ahmet Arıkan, Halit Gencal, Sırrı Demir, Sevilay Tüfekçi ve Ramazan Bozdoğan seçildi.
Meclis Üyeleri, Cuma Doğan, Ömer Kösebalaban, Faruk Demirci, Şeref Binbuğa ve Haydar Keleşer ise oy birliği ile Tarım ve Çeşitli İşler Komisyonuna seçildiler.

AR- GE Komisyonuna Ali Demir, Adil Öksüz, Mehmet Ali Şen, Hulusi Ataç ve Celal Ceritli, Kültür Varlıkları Komisyonuna Cengiz Sezal, Ekrem Ergin, Sırrı Demir, Mehmet Gelir ve Hakan Dertli, Köy Hizmetleri Komisyonuna ise, Hulusi Ataç, Cengiz Sezal, Mehmet Gelir, Mustafa İmalı ve Ziya Kenger yapılan oylamalar sonrasında komisyon üyeliklerine seçildiler.
Meclis toplantısında gerçekleştirilen seçimlerin ardından bir açıklama yapan Kahramanmaraş İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Özsoy, İl Genel Meclisinin (İGM)’nin Nisan ayının ikinci birleşiminde en önemli gündem maddelerini İl Encümen Üyeliği ve İhtisas Komisyonlarına Üye seçimlerinin oluşturduğunu söyledi. İl Encümen Üyeliğine seçilen üyelerin 1 yıl boyunca Kahramanmaraş İl Genel Meclisinin encümen organı olarak görev yapacaklarını dile getiren Özsoy şu şekilde devam etti; “Her hafta belirli günlerde belirlenen maddelere göre toplantılar yapacaklar. Yapılan oylama sonucunda belirlenen kişilere başarılar dilerken, Kahramanmaraş’ın sorunlarını çözüme kavuşturmak için gerektiği şekilde çalışacağız. İGM olarak her zaman uyum içerisinde başarılı bir şekilde çalıştık. Bundan sonra ki süreçte de aynı şekilde çalışacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373