Kahramanmaraş'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 92 kilo 350 gram esrar ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı. Operasyon esnasında zanlıların geleceği güzergahta kontrol noktası oluşturan polis, iftarını bile yolda yaparak zehir tacirlerine geçit vermedi.
Alınan bilgilere göre, doğu illerinden alınan uyuşturucu maddelerin Kahramanmaraş üzerinden başta İstanbul olmak üzere ülkenin batısına sevk edileceği bilgisini alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
Kahramanmaraş-Gaziantep karayolunda kontrol noktası oluşturan Narkotik polisi, H.Ç., A.E. ve A.A.'nın gelmesini bekledi. Yakalanma risklerini azaltmak için öncü araç kullanan zanlıların kullandıkları otomobiller, kontrol noktasına geldiklerinde durduruldu. Araçlarda yapılan aramalarda 92 kilo 350 gram esrar ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.
Emniyete getirilerek sorgulanan zanlılar, buradaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.
Bu arada, uzun ve sıcak Ramazan günlerinde oruç tutan polislerin, operasyon esnasındaki duyarlılıkları da takdir topladı. 48 saat boyunca çok az dinlenerek operasyonu yürüten polislerin, iftarlarını da zanlıları beklerken yolda yapmak zorunda kaldıkları öğrenildi.
 
Editör: Haber Merkezi