Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar yemeği ve konferansa ilimizdeki kamuya ait sağlık kuruluşlarının yöneticileri ve aileleri katıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen iftar programına; İl Sağlık Müdürü Dr. M. İLKER ÇİTİL, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet YENER, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Kamil TÜRKMEN ve ilgili kurum yöneticileri, ilçe sağlık Müdürleri, İlçe hastane başhekimleri ile eş ve çocukları katıldı. Söz konusu iftar münasebetiyle bir araya gelen tüm yöneticiler aynı zamanda kendi kurumlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunup genel bir değerlendirme yapma imkânı da buldular.
İftar yemeğinin ardından tüm katılımcılara, İl Sağlık Müdürlüğü Konferans salonunda, İlimize İstanbul'dan davet edilen Araştırmacı yazar Ramazan KAYAN tarafından "İdareciler Ve Sorumlulukları" konulu bir konferans verildi.
Sözlerine, idareciliğin yüksek sorumluluklar gerektirdiğini vurgulayarak başlayan Araştırmacı yazar Ramazan KAYAN, idarecilerde bulunması gereken özellikler hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.
 
Editör: Haber Merkezi