banner479

Huzurevine Nuri Taphasanoğlu’nun İsmi Verildi

Elbistan ilçesinde 35 yıl süreyle Güneşli Mahallesi Muhtarlığı yapan ve 25 Mayıs 2012 günü vefat eden Nuri Taphasanoğlu’nun ismi, yaptırdığı Elbistan Huzurevi’ne verildi. Huzurevi’nin ismi, Elbistan Nuri Taphasanoğlu Huzurevi Müdürlüğü olarak değiştirildi.

Huzurevine Nuri Taphasanoğlu’nun İsmi Verildi

Elbistan ilçesinde 35 yıl süreyle Güneşli Mahallesi Muhtarlığı yapan ve 25 Mayıs 2012 günü vefat eden Nuri Taphasanoğlu’nun ismi, yaptırdığı Elbistan Huzurevi’ne verildi. Huzurevi’nin ismi, Elbistan Nuri Taphasanoğlu Huzurevi Müdürlüğü olarak değiştirildi.

06 Kasım 2012 Salı 14:34
774 Okunma
Huzurevine Nuri Taphasanoğlu’nun İsmi Verildi

Merhum Nuri Taphasanoğlu tarafından kurulan dernek kanalı ile 1999 yılında temeli atılan ve 22 Ocak 2010 tarihinde açılan Elbistan Huzurevi’nde 60 civarında yaşlı barınıyor.
Elbistan Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kemal Öksüz, Nuri Taphasanoğlu’nun vefatının ardından huzurevine isminin verilmesi konusunda bir çalışma yaptıklarını belirterek, bakanlığın bu öneriyi kabul ettiğini ve huzurevinin isminin; Elbistan Nuri Taphasanoğlu Huzurevi Müdürlüğü olarak değiştirildiğini söyledi.
Merhum dernek başkanları Nuri Taphasanoğlu’nun insanüstü bir çalışma yaparak Elbistan’a bir huzurevi kazandırdığını anlatan Dernek Başkanı Kemal Öksüz, “Merhum Nuri Taphasanoğlu, sağlığında huzurevine kendi isminin verilmesini istemedi. Vefatının ardından ise O’nu tanıyan, O’nun hayır hizmetlerinden mutluluk duyan yüzlerce kişi bize huzurevi isminin değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Bizde dernek olarak bir dilekçe yazarak, Kahramanmaraş Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne sunduk. Buradan bakanlığa gitti ve onay çıktı. Şuanda resmi olarak huzurevimizin ismi, Elbistan Nuri Taphasanoğlu Huzurevi Müdürlüğüdür. İnşallah huzurevimize yeni isminin yazılı olduğu tabelayı da takacağız. Bu vesile ile merhum dernek başkanımız ve hayırsever insan Nuri Taphasanoğlu’nu rahmet ve minnetle yâd ediyoruz” diye konuştu.

İHA

Son Güncelleme: 06.11.2012 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner471

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373