Afşin’e bağlı Hüyüklü Köyü’nde imece usulü ile başlatılan Hüyüklü Köyü Yemekhanesi düzenlenen törenle temeli atıldı.
Hüyüklü Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve köy halkı tarafından imece usulü ile temeli atılan Hüyüklü Köyü Yemekhanesi, 250 metre kareden oluşacak. İçerisinde bayanların kullanabileceği taziye evi, yemekhane ve çok amaçlı salonları bulunan bir bina olacak. Bina 2 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.
Temel atma töreninde konuşma yapan Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, “ Hüyüklü Köyü imece usulüyle yapmış olduğu ikinci bina. Geçtiğimiz yıllarda yine Kur’an Kursunun açılışını hep birlikte yapmıştık. Bugün yine bunun örneğini göstererek Hüyüklü Köyü Yemekhanesinin temel atma törenindeyiz. Köylülerimiz arazilerini bağışlayarak böyle güzel hizmetlere katkıda bulunuyor. Bizlerde bu işte tuzumuzun olmasını isteriz ve elimizdeAn gelen katkıyı sağlamaya çalışırız. Bu işler böyle emek vererek oluyor, zahmet çekerek oluyor. Ben vatandaşlarımızı bu bağlamda tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ise, vatandaşları tebrik ederek Afşin Belediyesi olarak her türlü yardımı yapacaklarını kaydetti.
Temel atma törenine Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, daire amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Editör: Haber Merkezi