Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kurt:
“Hizmete devam etmek için son kez adaylığımı açıklıyorum”
 
Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Kurt, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek önümüzdeki günlerde yapılacak olan oda seçimlerinde tekrar aday olduğunu açıkladı.
11 Ocak 2014 Cumartesi günü yapılacak olan Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın seçimlerinde Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Kurt son defa aday olduğunu açıkladı.
Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda düzenlenen toplantıda konuşma yapan Başkan Kurt, Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı kurumsal ve şeffaf bir hale getirdiklerini ifade etti.
Son defa aday olduğunu aktaran Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Kurt, “11 Ocak 2014 Cumartesi günü güzide Afşin’imizin kurumu olan odamızın genel kurul toplantısı yapılacaktır. Bu hizmet yarışında siz değerli esnaf ve sanatkârlarımızın teveccühlerini almak ve hizmete devam etmek için son kez adaylığımı açıklıyorum. Başkanlığım süresince ülkemizin bel kemiği olan siz esnaflarımıza imkânlarımız dâhilinde arkadaşlarımızla hizmet etmeye çalıştık. Odamızı daha kurumsal, daha şeffaf ve daha etkin hale getirdik. Odamızın adını da hizmetlerini de duyurduk ve büyüttük.” dedi.
“Genç ve dinamik bir ekiple yola devam edeceğiz”
Genç ve dinamik bir ekiple yola devam edeceklerini belirten Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Kurt, “Bundan sonraki hizmetlerimize Afşin’imizin daha genç, daha dinamik, daha etkin bir anlayışla genç yönetim kurulumuzla odamızı daha ileri seviyelere taşımak için çalışmalarımıza hız vereceğiz. Yeni genç yönetimimiz ile hizmetinize talibiz. İnsanlar geçici, kurumlar kalıcıdır. Odamızın saygınlığına gölge düşürmeden kimseyi kırmadan saygıyla, sevgiyle, demokratik bir şekilde genel kurulumuzu yapmak temennisi ile tüm esnaf ve sanatkârlarımızın yeni yılını kutlar, hayırlı ve bol kazançlı yıllar dilerim.” şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi