CHP Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan:
“Hizmet üretmek için elimizi taşın altına koyacağız”
CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan, yazlı bir açıklama yaparak Afşin’in bir köy haline geldiğini belirti. Gökdoğan, “Afşinliler hep beraber bu İlçeye hizmet üretmek için elimizi taşın altına koyacağız” dedi.
CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan, “1980'den beri Afşin'i yöneten ve 50 bin nüfuslu kocaman bir köy haline gelmesini sağlayan siyasi partilerdir” dedi.
‘Afşinli 1980 den beri hakim olan siyaset anlayışını yıkmazsa eğer, Afşin hiç bir kazanım elde edemez’ diyen Gökdoğan, “Afşinli 1980 den beri, birbirinden farkı olmayan yönetim anlayışlarını mı yıkacak? Yoksa popülist ve kolaycı siyaset olan ve şuan hakim olan; ''işte bilmem şu partiyi yıkalım, sorun o partinin yıkılması ile çözülür'' siyasetini üretenlere kanacak mı? Afşinli 1980 den beri hakim olan siyaset anlayışını yıkmazsa eğer, Afşin hiç bir kazanım elde edemez. Afşin 50.000 nüfuslu kocaman bir köy haline gelmişse eğer; bunun tek ve tek sorumlusu 1980'den beri süre gelen yönetim anlayışıdır.Bu yönetim anlayışının içinde Selçuk Gökdoğan ve bizim Belediyecilik anlayışımız hiç olmamıştır.Şuan Belediye yönetimine talip olan bazı partiler, 1980'den beri Afşin'i yöneten ve 50.000 nüfuslu kocaman bir köy haline gelmesini sağlayan partilerdir. Afşinli bireyleri yıkacaksa eğer; geçmişte denenmiş olan ve şimdi sadece aktörleri değiştiren bu yönetim anlayışını yıkmalıdır. Afşin’in tek kurtuluş reçetesi budur.'' Birlik olalım şuan ki belediye yönetimini yıkalım'' v.s siyasetini yapanlara soracağımız tek soru şudur? Tamam gelin hep beraber bu yönetim anlayışını yıkalım, hiç denenmemiş olan Selçuk Gökdoğan ve yönetim anlayışını yerel yönetime getirelim. Yıkalım diyen ile şuan yönetimde olan yönetim anlayışının birbirinden farkı nedir? Hiç bir farkı yoktur. 1980'den beri, bir o geldi yönetime, bir diğeri geldi. Sıra ile gittiler-geldiler, Afşin 50.000 nüfuslu kocaman bir köy ve ihmal edilmiş bir ilçe haline geldi. Belediyeye güvenip aşından ekmeğinden ayırdığı parası ile arsa alan ev alan ama tapusunu alamayan mağdurlarla dolu bir ilçe yarattılar.El birliği ile hiç bir hizmet alamayan bir ilçe yarattılar.El birliği ile hor görülmüş bir İlçe yarattılar.” dedi.
Gökdoğan konuşmasını şöyle tamamladı:
“Uyan ey Afşinli. Sorun kişilerde değil, sorun yönetim anlayışlarında. Yıkacaksak eğer;1980'den beri Afşin'i kim yönetmişse o yönetim anlayışlarını yıkacağız.Afşin'in ihtiyacı bizim yerel yönetim anlayışımızdır.Bizim yerel yönetim anlayışımız:Kent Planlama Merkezini kurmayla başlar.Kent Planlama Merkezi; içinde parti rozeti olmayan her kesimden insanların olacağı bir hizmet üretme mekanizmadır. Kent planlama merkezimizin içinde: bütün mühendisler-mimarlar, bütün mahalle muhtarları, bütün sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, bütün siyasi partilerden birer temsilcilerin olacağı bir planlama merkezi oluşturacağız.Hizmet üretimini ve projeleri bu Merkezimiz kararlaştıracak. Böylelikle bütün Afşinliler hep beraber bu İlçeye hizmet üretmek için elimizi taşın altına koyacağız.Bu Kent Planlama Merkezinin oluşturulması namus ve şeref sözümüzdür ve bütün gazetecilerin, bütün STK ların ve bütün Siyasi Partilerin bu yazıyı saklamalarını önemle belirtiyorum.Afşin'in tek kurtuluşu budur.Bütün vatandaşlarımızın elini vicdanına koyup neyi yıkacaklarını iyi düşünmelerini diler saygılar sunarım.”
 
Editör: Haber Merkezi