AK Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut, hızla teşkilatlanarak 14 Mayıs seçimlerinde hazır olacaklarını belirtti.

Başkan Karabulut, hayırlı olsun için çiçek gönderilmemesi ve depremzede vatandaşlara yardım edilmesini vurgulayarak açıklamalarda bulundu.

Başkan Karabulut; “İlçe Başkanımız İsmail Safi ağabeyimizin milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle istifa etmesi sonucu ilçe başkanlık görevi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ve teşkilat başkanımız sayın Erkan Kandemir’in tensipleri ile şahsıma layık görüldü.

Malumunuz üzere 06.02.2023 tarihinde ülkemiz büyük bir deprem felaketi yaşadı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı genel seçimleri sürecinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilçemiz olarak hızla teşkilatlanarak 14 Mayıs seçimlerinde hazır bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Bu nedenle vakit kaybetmemek adına şahsıma yapacağınız tebrik ve ziyaretlerinizi canı gönülden kabul etmiş sayıyor, çiçek gönderimlerinizi ise depremzede kardeşlerimize yardım ederek katkıda bulunmanızı temenni ediyorum. Göstermiş olduğunuz teveccüh ve tebrikleriniz için teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi