AK Parti Belediye Başkan Adayı Güven:
“Hiçbir zaman yalan vaatlerimiz olmayacak”
AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, İncirli, Ortaklı, Kangal, İnci, ver Berçenek Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
 
AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve AK Parti Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Afşin’e bağlı İncirli, Ortaklı, Kangal, İnci, ver Berçenek Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, vatandaşlarla Kahramanmaraş’ın büyük şehir belediyesi olması konusunda bilgiler verdi. Güven, köylerin artık mahalle olduğunu kaydederek , “30 Mart seçimlerinde sonra büyükşehir yasasıyla birlikte bütün belde ve köylerimiz Afşin’imizin mahalleleri haline gelecek ve Kahramanmaraş neyse Afşin o olacak, Afşin neyse köylerimizde o olacak” dedi.
Güven, “15 yıl Maliye Bakanlığı’nda vergi denetmenliği yaptım ve 2009 buyana da Malatya Belediyesinde Belediye başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm. 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan adayı oldum. Amacımız öncelikle sizlerin gönüllerine girmek, sizlerin gönüllerine giremezsek zaten bu işte başarısız oluruz. Sizlerin gönüllerine giremezsek buralara yaptığımız işlerden ne hayır gelir nede sizler bizlerden memnun olursunuz. Bizlerin hiçbir zaman yalan vaatleri olmayacak ve sizlere yapamayacağımız şeylerin sözünü vermeyeceğiz. Ak parti hükümeti 12 yıldan buyana sizlerin güvenini kazandı ve o günden buyana halkımıza hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışmaya devam ediyor. Bu nedenle bizler sizlerin oylarına değil gönüllerinize talibiz. Ak Parti’nin 12 senede aldığı yol zaten ortada. 30 Mart seçimlerinde sonra büyükşehir yasasıyla birlikte bütün belde ve köylerimiz Afşin’imizin mahalleleri haline gelecek ve Kahramanmaraş neyse Afşin o olacak, Afşin neyse Ortaklı o olacak. Zaten Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın köylerimizin ve beldelerimizin daha iyi hizmet alabilmesi için çıkartmış olduğu bir projedir bu. 30 Mart’tan sonra bütün belde ve köylerimiz hizmete doyacak.” dedi.
Güven konuşmasını şöyle tamamladı:
“Biz köylerimiz için mühendislerden oluşan bir ekip kurduk ve bu arkadaşlarımız köylerimize giderek oradaki vatandaşlarımızın sorunlarını ve ihtiyaçlarını belgeliyorlar. İnşallah 30 Mart seçimlerinden sonra bu belgelerle hangi köyümüzün ne derdi varsa elimizin altında olacak ve oraya gereken hizmetleri yapacağız. Bundan sonra elektrik, su, kanalizasyon sizlerin derdi olmayacak onlarla belediye ilgilenecek. Köylerimizin bütün sorunlarını çözmek için gecemizi gündüzümüze katarak büyükşehir belediyemizle birlikte çalışacağız. Bunlar bizim zaten yapmamız gereken hizmetler. Biz sizler için sosyal tesis yapmak istiyoruz. Bu sosyal tesisimizde insanlarımız düğünlerini yapsın, toplantılarını burada yapsın, cenaze evi olarak kullanabilsin, her türlü toplantı yapabilsin halkımız.”
 
 
Editör: Haber Merkezi