Afşin Devlet Hastanesi yönetimi, taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret etti.

Afşin Devlet Hastanesi yönetimi, hastaneden taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret ederek beklenti ve talepleri dinliyor ve hasta memnuniyeti ölçüyorlar.

 Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi  İsmail Çelik, Başhekim Yardımcısı Ahmet Böke, İdari ve Mali Servisi Müdürü Burak Noyan Binboğa, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Topaktaş ve Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı Ali Özen Afşin Devlet Hastanesinde  hizmet alan hastaları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular

Ziyaret edilen hastalar ve yakınları hastanede yattıkları süre içerisinde kendilerine verilen hizmetlerden çok memnun kaldıklarını belirterek, bunun üzerine Afşin Devlet Hastanesi Yöneticilerinin kendilerini evlerinde ziyaret etmelerinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler.

 Ziyarette açıklama yapan Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Çelik, “Bundan sonra hastanemizden taburcu olan hastalarımızı zaman zaman evlerinde ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretlerimizde hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip, hastalarımızın tedavi sonrasında genel durumunu ve hastalığının seyrini görüp, onlara yalnız olmadıklarını, hem hastanede yatarken hem de taburcu olduk tan sonra her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirip, moral vermeyi hedefliyoruz. Hastalarımızın hastanede kaldıkları süre içerisinde kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini istiyoruz, Taburcu olduktan sonrada yanlarında olduğumuzu bilmeleri için bugün buradayız. Öte yandan hastalarımızın tedavi süresince karşılaştığı olumlu ve ya olumsuz durumlar hakkında geri bildirimler alıp, hasta memnuniyetini artırıp, hastanemizin hizmet kalitesini yükseltmeyi planlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi