Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneği Başkanı Hasan Kızılay, AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda Hasan Kızılay, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak’a resmi başvurusunu yaptı.
Afşin’e hizmet etmek için yola çıktıklarını kaydeden Hasan Kızılay, “2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Afşin Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvuruda bulundum. Allah izin verir, kısmet olur ve teşkilatımızda bu görevi bize layık görürse Afşin’de en iyi hizmetleri yapacağıma, teşkilatımla uyum içinde çalışacağıma ve ilimizle organize bir şekilde hizmette bulunacağımıza söz veriyorum. İnşallah Afşin ve ilimiz için, Türkiye ve partimiz için hayırlara vesile olur. Burada beni yalnız bırakmayan ve destekleyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Hasan Kızılay’ın ardından konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak şunları kaydetti:
“Şuanda AK Parti Belediye başkanlığı adaylığı için dokuz kişi başvuruda bulundu. Başvuruda bulunan arkadaşlarımızın hepsi de partimizin ve teşkilatımızın adayları. Sonuç olarak başvuru yapan adaylarımızın içerisinde biri adayımız olacak ve adayımızla 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerine gideceğiz. Belirleyeceğimiz aday toplumuzun, teşkilatımızın ve adayımızın ortaya koyacağı performansa dayalı olarak, partimizi en iyi şekilde temsil edecek olan adayımızı belirleyeceğiz. Bu manada ince eleyip sık dokuyup en doğru kararı vereceğiz. İnşallah belirlediğimiz adayımızla da Afşin’de bir dönem daha hizmet etmek için gayret içerisinde olacağız. Teşkilat olarak burada bizim rolümüz adil olmak ve bu yarışta aday adayları içerisinden kendi performansları neticesinde en iyi adayı belirlemek. Bu doğrultuda partimize adaylık başvurusunda bulunan bütün aday adaylarımıza teşekkür ediyorum.”
Editör: Haber Merkezi