Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, yerel seçimlerde Afşin Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olcağını açıkladı.
 
 
Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, 29 Mart 2014 yerel seçimlerde Afşin’e hizmet etmek için Afşin Belediye Başkan aday adayı olacağını açıkladı. Akpınar, yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti:
“Afşin halkımızın %50 si çiftçilikle geçimini sağlayan insanlardır. Afşin’imizde 2 adet baraj İnşaatı bulunmasına rağmen henüz bitirilememiştir. Biran önce bitirilmesi için çalışacağım. Barajlar bittiğinde çiftçimizin ve halkımızın refah düzeyi artacaktır.
Kahramanmaraş ilçelerinde dışarıya en çok göç veren ilçemiz Afşin’dir. Bunun önüne geçmek için Afşin Elbistan termik santrallerine Zonguldak modelini uygulanmasını sağlayarak buralarda Afşin Elbistan insaninin çalışmasını sağlamak. Afşin’imize dışarıdan gelen misafirlerimizin kalacak bir yeri bulunmamaktadır. En kısa zamanda 5 yıldız bir otel yapılmasını sağlamak. Afşin merkez yerleşiminin sıkışmış bir vaziyette olmasından dolayı Afşin’in yerleşimini güneye Erçene ve Hüyüklü köyleri civarına taşmak ve bunun alt yapısını oluşturmak. Alimpinar köyü, Kayapınar mevki ve devlet hastanesi altındaki Ebesalo bölgelerinin ıslah çalışmalarının yapılarak park ve piknik alanı oluşturulması ve halkımızın hizmetine sunulmasını sağlayacağım. Kahramanmaraş İlçelerinde en çok kanser vakasına rastlanan yerler Afşin ve Elbistan ilçeleridir. Bunun için ortak bir kanser araştırma merkezinin yapılmasını sağlamak. Afşin’de birlik ve beraberliği sağlayacak halkın içinden halkla birlikte hareket edecek bir belediye başkanı olacağım.”
Editör: Haber Merkezi