Elbistan Pancar Ekicileri Kooperatifi 27. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul sonunda mevcut başkan Halil Aslan, güven tazeledi.
Pınarbaşı Kale Restoranda düzenlenen genel kurulda, 2012 Yılı Faaliyet Raporu okunarak oy çokluğuyla kabul edildi.
Elbistan Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Halil Aslan, genel kurulda yaptığı konuşmada, "Faaliyetlerimizle Türkiye'ye örnek teşkil eden bir konumdayız. Ancak son yıllarda çiftçinin hali perişan, Türkiye'nin 4. büyük ovasında üretim bitmek üzere. Pancar üreticilerinin durumu ise içler acısı" dedi.
Genel kurul toplantısına, Pankobirlik İştirakler Müdürü Osman Bostan, Kooperatif Başkanı Halil Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda pancar üreticisi çiftçi katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Elbistan Pancar Ekicileri 27. Genel Kurulunda, katılımcılara hitap eden Kooperatif Başkanı Halil Aslan, çiftçinin son yıllarda büyük sıkıntılar içinde olduğunu kaydederek, her şeye rağmen birlik, beraberlik ve uyum içinde başarılı faaliyetlere imza attıklarını kaydetti.
Başkan Aslan daha sonra genel kurulun hayırlı olmasını temenni ederek, üyelerine Bereketli hasatlar dileğinde bulundu.
Yapılan konuşmanın ardından Divan Kurulu oluşturuldu. Divan Kurulu, Pankobirlik İştirakler Müdürü Osman Bostan, Abdurahman Bostan, Danyal Köse, Ercan Ceran, Durmuş Pıçak ve Adem Kanca'dan oluştu
 
Editör: Haber Merkezi