Afşin Belediyesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen yardım kampanyasında toplanan 5 tır yardım malzemesi Haleplilere ulaştırılmak üzere bugün yola çıkacak.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin’deki hayır sever vatandaşlar tarafından toplanan 5 tır insani yardım malzemesi için bugün Ulu Camii’nde ikindi namazının ardından uğurlama töreni yapılacağını belirtti.

Belediye düğün salonundaki paketleme çalışmalarına yardım eden Başkan Güven, “ Afşin’de, Suriye'nin Halep şehrinde bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Vakfı Afşin Şubesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardımların ihtiyaç sahiplerine yollanmasi için, hazirlik çalışmasına katılarak hayır sever kardeşlerimiz ile paketleme işlemini yaptık. Yardım kampanyasında toplanan yardımları ihtiyaç sahiplerine yollanmak üzere 5 tır 04 Ocak 2017 Çarşamba (nugün) ikindi namazından sonra Afşin Ulu Cami önünde uğurlama töreni ile yola çıkacaktır. Tüm Hemşerilerimizi bu programa davet eder esenlikler dilerim." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi