Ömer Ağa Konağında, ‘Afşin İçin Hasbihal’ konulu buluşmada Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, geçmişten bugüne yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, gelecekte yapılacak hizmetleri masaya yatırdı.

Afşin’in daha güzel bir yer olması için fikir alışverişleri yapılması gerektiğine değinen Belediye Başkanı Güven, “Ne yapıyorsak Afşin için yapıyoruz. Bu makamda daha önce bulunmuş birisi olarak takdirlerinizi kazanmak benim için çok kıymetli” dedi.

Güven, önceki belediye başkanı İrfan Gedikbaşı’na teşekkür etti.

Güven’in iki dönemdir sürdüğü belediye başkanlığı için oldukça olumlu ve faydalı bulduğunu ifade eden Gedikbaşı da, “Gerek kırsal alanda yapılan yenilikler gerekse halka istihdam sağlayan projelerle, belediye başkanımız herkes tarafından takdir ediliyor. Yalnızca bu bile başkan Güven’in Afşin için canını dişine takarak çalıştığının bir göstergesidir. Afşin, çoktan Kahramanmaraş sınırlarını aşarak Türkiye’de önemli bir cazibe merkezi haline geldi. Lavanta konusunda yapılan çalışmalar ileride daha da fazla emeğin karşılığını verecektir. Hiç şüphem yok” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Editör: Haber Merkezi