Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “2014 yılında yapılan yerel seçimlerde halkımızın teveccühüyle göreve geldiğimiz günden bu güne, bize duyulan güvene layık olmak üzere ekibimle birlikte ilçemize hizmet etmenin heyecan ve onurunu yaşıyoruz.” dedi.

Afşin’in her metrekaresine aynı gözle bakan, aynı değerde gören bütüncül bir anlayışın geliştirilmesine büyük önem verdik diyen Başkan Güven konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ‘açık, şeffaf ve hesap verebilir’ bir anlayışla çalışarak, hizmet etmeye, bu güvene layık olmaya gayret ettik.
Afşin’de yaşayan her vatandaşın, verilen hizmeti aynı kalitede almaya hakkı olduğu gerçeğinden hareketle; bölgelerarasında yaşanan bütün ayrıştırıcı unsurların giderilmesi amacıyla; doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyi ile Afşin’in her metrekaresine aynı gözle bakan, aynı değerde gören bütüncül bir anlayışın geliştirilmesine büyük önem verdik.

Hizmet ve yatırımlarımızı planlarken, ilçemizde bu güne kadar ihmal edilmiş bölgelerin sorunlarına daha fazla eğilmeyi kendimize görev bildik. Bunu sadece görevimizin bir icabı olarak değil; vicdani bir sorumluluk ve hepsinden önemlisi inancımızın ve ‘hizmette adalet’ anlayışımızın bir gereği olarak yapmaya çalıştık.
Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde rutin belediye hizmetlerinin kalitesini arttırma çabalarımızın yanında; gerek fiziki, gerekse sosyal ve kültürel belediyecilik adına başlatılan projelerle, Afşinimizi daha modern, yaşanılabilir ve geçmişiyle barışık bir ilçe haline getirme gayretimiz bir bir meyvelerini vermeye başladı.
Elbette yapılması gereken birçok önemli iş olduğunun farkındayız. Yaptığımız ziyaretlerde siz değerli halkımızla buluştuğumuz her alanda, yüzünüzde gördüğümüz memnuniyet ve bize hissettirmiş olduğunuz desteğiniz, bizleri daha fazla çalışmaya sevk ediyor.

Bu kutlu yolda elbette en büyük güvencemiz; başta Belediye Meclis Üyelerimiz ve Belediye personelimiz olmak üzere desteklerini her daim yanı başımızda gördüğümüz saygıdeğer vatandaşlarımızdır. Onların destek ve dualarını gördüğümüz, hissettiğimiz sürece bu kente olan hizmet aşkımız bitmeyecek, büyük işler yapmaya olan inancımız artarak devam edecektir. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi