AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, protokol üyelerini ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.
AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve yönetim kurulu üyeleri Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy’u, Afşin Emniyet Müdür Vekili Mehmet Akif Can’ı, Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat’ı, İlçe Nüfus Müdürü Ramazan Yıldız’ı, Malmüdürü Mehmet Özpaltacı’yı, İlçe Özel İdare Müdürü Ömer Konak’ı, Kadastro Müdürü Halis Yakar’ı ve Afşin Hükümet Konağı’nda çalışan memurları ziyaret etti.
Yapılan ziyaretleri değerlendiren AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “ AK Parti Genel Merkezi tarafından Afşin Belediye Başkan Adaylığı tarafıma tevdi edildi. Üzerimizdeki yükün ve sorumluluğun bilincindeyiz. Bundan sonraki süreçte, Afşin için, memleketimiz için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Biz Afşin’de taş üstüne taş koyan olacağız, nutuk çeken olmayacağız. Çok çalışacağız, belediyecilik mesai işi, daha az uyuyacağız ve daha çok hizmet edeceğiz ilçemize. Bu seçim neredeyse Türkiye’nin var olma mücadelesidir. Bugün İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte protokol üyelerini ve çalışanları ziyaret etti, destek istedik” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi