Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, Afşin’de faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.
 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Güven, esnafı gezerek sorunlarını dinledi. Güven, Afşin’i daha ileriye görüre bilmek için görüş alış verişi bulunduğunu kaydetti.
Gezi sonrası açıklamalarda bulunan Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, “Esnaflarımızı ziyaret ederek esnaflarımızın dertlerini dinlemek ve tanışmak istedik. Esnaflarımızla sıcak bir temas kurmak istedik. Halkımıza projelerimizi, neler yapabileceklerimizi, düşündüklerimizi ve Afşin’i daha ileriye götürmek için ne yapmamız gerektiği konusunda fikir alışverişlerinde bulunduk. Bilindiği gibi artık sistem çok değişti, yönetim anlayışı çok değişti. Artık vatandaşa rağmen yönetim yok, vatandaşla birlikte yapılan bir yönetim anlayışı var. Bu noktada vatandaşlarımızın görüşlerini almak istedik. Çok olumlu ve güzel sonuçlar alıyoruz. İnşallah vatandaşlarımızla konuştuğumuz hususları Allah nasip ederse hayata geçireceğiz.” dedi.

Fatih Güven ile yesilafsin
Editör: Haber Merkezi